Megrázó hírek: várandós az egyik Kis-Dunában elmerült férfi kedvese

Forrás: Kis-Duna mente TDM Nonprofit Kft. -
terhesség rendőrség család baleset Kis-Duna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Terrorelhárítási Központ közleménye szerint egyelőre nem vezetett eredményre a büntetés-végrehajtási szervezet Kis-Dunában elmerült két hivatásos állományú munkatársa utáni kutatás. 

A TEK speciális mentőkkel és eszközökkel, nagy erőkkel keresi az eltűnt 29 és 34 éves kutyakiképző szakembereket, a történtek körülményeit pedig a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Dunaújvárosi Rendőrkapitánysága vizsgálja.

A kép illusztráció. Forrás: Kis-Duna mente TDM Nonprofit Kft.

A Blikk értesülései szerint az eltűntek teljes felszerelésben, bakancsban, bevetési ruhában, fegyverrel, bilinccsel együtt borultak a Dunába tegnap délben. Szolgálati kutyáiknak sikerült partra úszniuk, ám a fegyőröket elnyelte a víz. A lap azt is kiszúrta, hogy a Zsaruellátó nevű Facebook-oldalon, a balesettel kapcsolatos bejegyzés alatt valaki arról számolt be, hogy az egyik bv-s szakember párja épp gyermeket vár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.