Bedrogozhattak egy úszónőt a budapesti vizes világbajnokságon: órákig eszméletlen volt

úszónő Mary-Sophie Harvey bedrogozták drog vizes vb vizes világbajnokság Budapest Kanada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt hétvégén zártult a hazai rendezésű úszóvébé, amely nem csak a sportsikerek miatt marad emlékezetes. Az egyik kanadai sportoló ugyanis azt állítja, hogy a búcsúbulin valaki kábítószert tett az italába, és emiatt órákra elvesztette az eszméletét.

Mary-Sophie Harvey szerdán saját közösségi oldalán egy Instagram-bejegyzésben számolt be arról, hogy a budapesti világverseny utolsó estéjén bedrogozták. Az eset azon a búcsúbulin történt, ahol az úszók mellett civilek is részt vettek. Mary azonban nem sokra emlékszik az estéből, ugyanis, miután valaki belekeverte a szert az italába, teljesen elveszítette az eszméletét.

A poszt hatására a kanadai úszószövetség vizsgálatot indított. A SwimSwam oldal kérdésére elárulták, hogy amint az úszócsapat személyzete tudomást szerzett az esetről, Mary már a helyszínen kiváló orvosi kezelést kapott és biztonságban haza tudott utazni.

Harvey nemcsak a történetét osztotta meg Instagramon, hanem közzétett néhány fotót is, olyan látható sérülésekről, melyeket szerinte azon a bizonyos éjszakán szerzett. Mivel egyáltalán nem volt eszméleténél a drog miatt, így nem tudja, hogyan keletkeztek rajta a kék-zöld foltok.

Nem ez volt az egyetlen furcsa eset a budapesti világbajnokságon. Az egyik műúszó elájult a medencében, egy pakisztáni sportolónak pedig azután veszett nyoma, hogy megérkezett a szállodába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.