Erőszak, autóbaleset és lemondott fellépések vannak már Curtis számláján

Forrás: TV2 -
drog erőszak lemondott fellépés Majka függőség Curtis Curtis balhéi autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka és Curtis duója volt hazánk egyik legnépszerűbb előadópárosa, akik bárhová is mentek az országon belül, nemcsak a fergetes buli, hanem a telt házas koncert is garantált volt. A két rapper útjai azonban végleg elváltak, miután Curtis eljátszotta az utolsó esélyét is.

Hétvégén bombaként robbant a hír, hogy a pár évvel ezelőtti botrány után Curtis és Majka duója ismét feloszlik, mivel Széki Attila nem tudta legyőzni a függőségét. Ez a szakítás pedig véglegesnek tűnik, ugyanis Curtis nemcsak a saját egészségét, hanem zenésztársai megélhetését is veszélybe sodorta azzal, hogy eltűnt legújabb fellépésük előtt.

Mint kiderült, Curtis ki volt ütve és saját rokonai rúgták rá az ajtót. A Bors úgy tudja, hogy a népszerű rapper olyan rossz állapotban volt, hogy nem is volt kérdés, nem fog tudni színpadra állni. Majka ezért Curtis nélkül, Nikával az oldalán adott koncertet.

Nem ez volt az első balhéja

Curtis már több mint tíz éve harcol függőségével, és ennek köszönheti a számos, botrányos szituációt. A rapper még 2014-ben egy vita hevében csúnyán összeverte egykori barátnőjét, ám Curtis szerint szó sem volt erőszakról. Két évvel ezután drog hatása alatt autóbalesetet okozott, és irányíthatatlanná vált kocsijával egy villanyoszlopnak csapódott. Ismét két év telt el, mikor függősége miatt megélhetése is veszélybe került.

Forrás: TV2

A rapper 2018-ban nem jelent meg egyik, Majkával közös koncertjükön, a zenésztársa pedig ekkor adta ki Curtis útját. A sorozatos balhék miatt 2019-ben elvonóra ment és úgy tűnt, sikerült ismét sínre tennie az életét. 2020-ban sor kerülhetett a nagy visszatérésre, amikor szerepet kapott a TV2 sikerműsorában, a Sztárban Sztár című show-ban, azonban ez sem maradt botránymentes. Curtis ugyanis nem jelent meg a próbákon és az egyik élő adást is kihagyta. Mint később beismerte, eluralkodott rajta édesapjának hiánya és nem tudott volna színpadra állni.

Ezt követően két nyugodtabb év következett, ám eddig tartott Majka türelme. Curtis ismét eltűnt, ráadásul egy koncert előtt, így nem volt más választása a stábnak, mint véget vetni a közös munkának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.