Hatalmas baleset történt az autópályán: mentőhelikoptert riasztottak a sérültekhez

Forrás: Facebook/Országos Mentőszolgálat -
autópálya M3 autópálya mentőhelikopter személygépkocsi baleset sérültek kisteherautó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn reggel hatalmas baleset történt az M3-as autópályán. A rendőrök lezárták a külső és a belső sávot is, a forgalmat pedig a leállósávra terelték.

Július 18-án, hétfőn reggel súlyos baleset történt az M3-as autópálya 42-es kilométerkövénél. Három személygépjármű és egy kisteherautó ütközött egymásnak. A karambolban többen is megsérültek, ezért a helyszínre kellett riasztani egy mentőhelikoptert is. Az intézkedésig több sávot is lezártak, ezért hatalmas dugó alakult ki az autópályán – írja a Ripost.

Illusztráció Forrás: Facebook/Országos Mentőszolgálat

Az elmúlt napokban megszaporodtak a közúti balesetek. A hónap elején Balaton felé, majd pár nappal később az M7-es autópályán is baleset történt, nemrég pedig az M1-es volt a dráma helyszíne, ugyanis egy rutinellenőrzés során kellett újraéleszteni egy fiatalt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.