Dráma az M1-es autópályán: egy rendőrnő élesztette újra a 21 éves sofőrt

M1-es autópálya rendőrség újraélesztés sofőr M1
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrök egy vészvillogóval várakozó, svéd autóra lettek figyelmesek, majd kiderült, hogy a sofőr azért állt félre, mert elvesztette az eszméletét.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei július 16-án szombaton az M1-es autópályán, Börcs térségében figyeltek fel a leállósávba várakozó személyautóra. Miután az egyenruhások megálltak, hogy intézkedjenek, észrevették, hogy a gépkocsi sofőrje eszméletlen. A járőrvezető, Horváth Helga nem tétlenkedett, azonnal ellenőrizte a férfi állapotát, aki nem mutatott életjeleket: nem volt tapintható a pulzusa, és nem lélegzett. Miközben ő megkezdte az újraélesztést, járőrtársa értesítette a mentőket.

Forrás: Facebook/OMSZ

A 21 éves svéd fiatalembert a mentők stabil állapotban szállították kórházba, hála a rendőrök gyors közbenjárásának -írja a police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.