Titokzatos, vörös hajú lánnyal látták Johnny Deppet

vörös koncert Johnny Depp Johnny Depp szerelme lesifotó vörös hajú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú heteken át az egész világot lázban tartotta Johnny Depp és előző feleségének a pereskedése. A bíróság végül nem Amber Heardnek, hanem exférjének adott igazat, aki azóta felszabadultabb, mint valaha. Nemrég Olaszországban kapták lencsevégre egy rejtélyes nő társaságában.

Johnny Depp elsősorban nem pihenni érkezett Olaszországba, ugyanis az Umbria Jazz Festivalon lépett fel zenésztársával, Jeff Beck-kel közösen. A színész épp a próbára igyekezett, amikor az őt szállító furgon előtt sikerült a paparazziknak lőnie pár képet. A fotókon pedig jól látszik, hogy Depp mögött ott áll egy fiatal, vörös hajú lány.

A hölgy kilétét találgatják most az internetezők, de egyesek szerint nem egyszerűen egy stábtagról, hanem Johnny Depp titkos szerelméről van szó – írja a newsfet. Ezt azonban egyelőre semmilyen bizonyítékkal nem sikerült alátámasztania a portálnak, a rajongók viszont kíváncsian várják, kinek az oldalán találja meg majd a boldogságot a színész.

A vörös hajú hölgyről időközben kiderült, hogy Depp francia nyelvtanára, és a New York Post információi szerint nincs a két fél között romantikus kapcsolat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.