A nagymama szeme láttára halt meg a kilencéves Bence: a mikrobusz alá esett a kisfiú

Forrás: police.hu -
autópálya Balatonszemes mikrobusz halásztelki család baleset tragédia nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horvátországi nyaralásból tartott hazafelé az a család, amely balesetet szenvedett Balatonszemes közelében. Az általuk bérelt mikrobusz defektet kapott, a sofőr elvesztette az irányítást a jármű felett, majd a szalagkorlátnak csapódott és végül árokba borult.

A kétgyermekes család a nagyszülőkkel utazott pihenni, és csodás élményekkel gazdagodva tértek vissza Magyarországra. A hazafelé tartó úton azonban furcsa jelenségre lett figyelmes a mikrobusz sofőrje, ezért lehúzódott és felhívta a bérbeadó céget. Miután közölte velük, hogy "ráz" az autó, az ügyfélszolgálatos azt javasolta, döntsenek saját felelősségre, hogy folytatják-e az utat.

A sofőr úgy ítélte meg, hogy nincs baj és elindultak.

Forrás: police.hu

Balatonszemes közelében azonban defektet kaptak, és a vezető elveszítette az irányítást a jármű felett. A mikrobusz a szalagkorlátnak csapódott és miután többször is megpördült, egy árokba borult. A balesetben egyedül a kilencéves Bence veszítette életét, ugyanis a kisfiú a defekt előtti pillanatban ült át egy másik helyre, az ütközéstől pedig kirepült a szélvédőn és a mikrobusz alatt találták meg.

– mesélte a Borsnak a nagymama, aki végignézte unokája haláltusáját. Két mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, a gyermek életét azonban nem lehetett megmenteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.