Na, ne! Egy szál melltartóban rázza a testét Rácz Géza - Sokkoló videót tett közzé a túlsúlyos tini

Forrás: Youtube/Géza élete Official -
Rácz Géza fogyása Rácz Géza videó Tiktok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ország egykoron legsúlyosabb embere tinédzserként nyomott háromszáz kilót. Rácz Gézát többen is megpróbálták fogyásra bírni, de látványos fejlődését azután érte el, hogy a fitneszguru, Schobert Norbi vette pártfogásába.

Rácz mindössze 17 éves volt, amikor életét és történetét felkarolt a média, a hirtelen jött ismertséget pedig ő is igyekszik kihasználni. Létrehozta saját profiljait a népszerű közösségi média felületeken, ahová rendszeresen tölti fel a fogyásáról szóló legfrissebb tartalmakat. Ezek mellett azonban egyre több, viccesnek szánt videó és fotó is megjelenik Gézáról.

Géza mára több mint 100 kilótól megszabadult Forrás: Youtube/Géza élete Official

Az egyik legutóbbi videót saját Instagram-történetében osztotta meg követőivel és nem tudni, pontosan mi lehetett az óriási fogyást végrehajtó tini szándéka. A videóban ugyanis félmeztelenül, melltartóban látható, amint egy ismerőse játékosan megpofozza. A hátteret a felvételhez a TikTok egyik most népszerű magyar slágere szolgáltatja.

A videót korlátozott ideig ide kattintva tudjátok megnézni.

Schobert Norbival nemrég a Life.hu készített interjút, melyben a fitneszguru többek között elárulja, megbánt-e valamit élete során.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.