Milliárdos afférok: Elon Musk lefeküdt a Google társalapítójának feleségével

Google affér Tesla Sergey Brin házasságtörés SpaceX Elon Musk viszony Nicole Shanahan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ leggazdagabb emberének magánélete olyan szövevényes, mint egy romantikus dráma. Az elmúlt pár hónapban eltitkolt gyermekáldásról, szakításról és rejtett viszonyról is lehullt a lepel, most azonban házasságtöréssel vádolták meg Elon Muskot.

A Tesla és a SpaceX nevű űrkutatási vállalat vezetője ugyanis amerikai lapértesülések szerint lefeküdt a Google társalapítójának feleségével. Miután Sergey Brin tudomást szerzett az afférról, beadta a válókeresetet és különköltözött kedvesétől. A Wall Street Journal információi szerint Elon Musk és Nicole Shanahan az Art Basel elnevezésű művészeti vásár idején kerültek közel egymáshoz tavaly decemberben.

Forrás: AFP/Brendan Smialowski

Brin és Shanahan válóperének beadványában kibékíthetetlen ellentétekre hivatkoznak, és a nő ügyvédei 1 milliárd dollárt követelnek, sokkal magasabb összeget, mint amennyi a házassági szerződés alapján megilletné. A jogászok azzal indokolnak, hogy a szerződés aláírása kényszerből történt, Nicole ugyanis már terhes volt Brin kislányával.

Musk állítólag bocsánatot kért Brintől és könyörgött a férfinek, akivel egykoron jó barátságot ápoltak. A Google társalapítója viszont nem hajlandó elfogadni a bocsánatkérést, sőt arra utasította pénzügyi tanácsadóit, hogy adják el a Musk cégében lévő személyes befektetéseit – szemlézi az információkat a Fox News.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.