Galambos Lajcsi harcra készül: "Zokog a lányom, amikor látja, mi történik"

Forrás: TV2 -
mérgezés Galambos Lajcsi hal Lagzi Lajcsi halállomány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, megmérgezhették Galambos Lajos tavát. A mulatós zenész tavában a teljes halállomány elpusztult, ő azonban nem nyugszik addig, amíg kézre nem keríti a felelősöket.

A Lajcsi otthonához közeli tóban elpusztultak a halak. A zenész úgy véli, egy közelben található üzem felelős a tragédiáért, és nem nyugszik, amíg nem tudja biztosra, mi áll a halak pusztulásának hátterében.

- mondta Lajcsi a Blikknek.

"Van egy halgazdálkodási cégem, amely ebből a tóból él. Csak idén ötvenmilliós a kár, hogy nem tudjuk teljesíteni az olaszországi rendeléseket, s nem tudunk részt venni a karácsonyi halpiacon"

- mondta a zenész a lapnak. Lajcsi addig nem nyugszik, amíg nem hajtja be ezt a rengeteg pénzt a felelősökön. A mulatós sztár úgy véli, egy környékbeli hulladékfeldolgozó üzem mérgezi azt a patakot, ami a tó vizét táplálja.

Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.