Meghalt Eminem - Állítják a rajongók, akik szerint a rapper már régóta nincs az élők sorában

Fotó / Shutterstock -
teória halálhír összeesküvés-elmélet rajongói teória Eminem halálhíre halálhírét keltették Eminem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra és újra előkerül az a rajongói teória, miszerint a népszerű rapper már régen lehunyta a szemét, a helyét pedig a klónja vagy egy robot-hasonmása vette át. Az őrült elméletet sokan tényekkel is alá tudják támasztani.

Egyes rajongók szerint Eminem jelentősen megváltozott az elmúlt években: többek között másmilyen a hangszíne, a megjelenése és átalakult az állkapocs- és arcszerkezete is. A súlyvesztés és az öregedés, mint természetes folyamat is okozhatja a hangszín megváltozását, nem beszélve az arc átalakulásáról, az összeesküvés-elmélet terjesztőit azonban mindezzel nem lehet meggyőzni.

Fotó / Shutterstock

Eminem néhány rajongója biztosra veszi, hogy kedvencük 2006-ban szenvedett végzetes autóbalesetet, és a helyét ezt követően vette át a klónja. Mások szerint viszont egy robotra cserélték ki a szókimondó előadót, aki nemcsak megjelenésében, de stílusában és dalszövegeit tekintve is sokat változott az évek során.

Az elmélet időről időre mindig előkerül – írja a DailyStar –, de sosem sikerült széles tömegeket meggyőznie arról, hogy Eminem halott lenne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.