Négy nappal az esküvő után elhunyt a családanya: három gyermeket hagyott hátra

Forrás: Shutterstock -
családanya betegség halál esküvő gyászhír gyermek tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sorozatos sorscsapásokkal kell megküzdenie egy ír családnak. Először a nagymama, majd most a családanya is eltávozott az élők sorából, ráadásul hamarosan hajléktalanokká válhatnak.

A 35 éves Lyndsey McKeownnál rákot diagnosztizáltak, azonban a betegség sem tudta megakadályozni a nőt abban, hogy megvalósítsa az álmát, azaz férjhez menjen. Az esküvőre egy írországi hospice házban került sor, az ara azonban négy nappal a boldogító igen kimondása után elhunyt. Lyndsey egy szerető férjet, valamint három fiúgyermeket hagyott hátra.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A rákbeteg nő ráadásul pár héttel ezelőtt elveszítette édesanyját, ám nem tudott elmenni a temetésre, ugyanis olyan rosszul volt, hogy ápolásra szorult.

A család számára nehéz időszak következik, és nemcsak a gyász miatt. A családapa, Daniel kénytelen otthon lenni, mivel két fia is autizmussal és figyelemzavarral él, ezért dolgozni sem tud. A barátaik adománygyűjtésbe kezdtek, hogy alternatív szállást találjanak a férfinek és három gyerekének – írja a Bors a Mirror cikke alapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.