Napok óta elhunyt édesapja mellett zokogó ötévest találtak a rendőrök

halál holttest tragédia Mexikó nyaralás édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az édesapa és a kisfia kettesben indultak nyaralni, az utazás azonban tragédiával végződött.

A 44 éves kanadai John Poulson és ötéves kisfia kettesben utaztak a mexikói üdülővárosba, Puerto Vallartába. Az édesapa rendszeresen felhívta volt feleségét, és beszámolt a nyaralás részleteiről, egy idő után azonban elmaradtak a telefonok.

Miután az édesanya hiába próbálta elérni őket, először a férfi szállodaszomszédját, egy szintén kanadai férfit hívott, de amikor ő sem találta őket, a rendőrséghez fordult. A szállodához érkező rendőröket borzalmas látvány fogadta: az ötéves kisfiú sokkos állapotban zokogott édespja több napos holtteste mellett. A szállodai szobában az összes lámpa égett, és a légkondicionáló is be volt kapcsolva.

A helyi hatóságok azonnal átadták a kisfiút a gyermekvédelmiseknek, akiért az anyukája ment Kanadából. Az egyelőre nem derült ki, hogy mi állhat a tragédia hátterében, és bár egyelőre nem gyanakodnak idegenkezűségre, még nem zárták ki a lehetőségét - írja az Independent.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.