Szexuális zaklatással vádolják a világhírű bokszolót: kiskorúakkal közösülhetett

Forrás: Getty Images/1994 Focus on Sport/Focus On Sport -
vád kártérítés boxoló box szexuális zaklatás George Foreman abúzus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két nő összesen 50 millió dollárra perli az egykori profi ökölvívót, George Foremant. Azt állítják, a mára visszavonult idős sportoló évtizedekkel ezelőtt többször is megerőszakolta őket, mikor még kiskorúak voltak.

A jelenleg 73 éves egykori bokszoló, George Foreman komoly vádakkal néz szembe, ugyanis a napokban két különálló keresetet is benyújtottak ellene a Los Angeles megyei bíróságon. Bizonyos Gwen H. és Denise S. kártérítést követel Foremantől a fiatalon elszenvedett fizikai és lelki bántalmazásért. Egyenként 25 millió dollárt, átszámítva több mint 10 milliárd forintot szeretnének.

A DailyMail információi szerint Foreman még fiatalon találkozott a lányokkal, és már bokszbajnok volt, amikor először közösült velük. A vádirat szerint a Denise nevű áldozat mindössze 13 éves volt, amikor a sportoló szexuális bántalmazta, majd mikor betöltötte a 15-öt, szexelt is vele. A másik áldozatot, Gwent az édesapjával tartotta sakkban Foreman, ugyanis a férfi a bokszoló tanácsadójaként dolgozott, és megfenyegette, hogy kirúgja, ha a lány nem engedelmeskedik neki.

George Foreman Forrás: Getty Images/1994 Focus on Sport/Focus On Sport

Foreman szinte rögtön reagált a vádakra, mert szerinte a két nő nem mond igazat.

– idézte a lap Foreman szavait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.