"Néha alvásból fölriad, sír" - L.L. Junior nagyobbik fia nem dolgozta még fel testvére elvesztését

Forrás: L.L. Junior/Instagram -
halál Dávidka évforduló L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három éve, hogy L.L. Junior kisebbik fia kiszaladt egy autó elé, ami halálra gázolta. A nagyobbik gyermek máig nem dolgozta fel teljesen a tragédiát. 

Az iskolakezdés fájdalmas emlékeket ébreszt L.L. Juniorban és családjában. Három évvel ezelőtt ugyanis Dávidka éppen ezen a napon szaladt ki egy autó elé, ami halálra gázolta. A tragédiát pedig Lacika, a nagyobbik gyerek a mai napig nem tudta teljesen feldolgozni.

L.L. Junior nagyobbik fia nem dolgozta még fel testvére elvesztését Forrás: L.L. Junior/Instagram

"Nagyon nehéz. Három évig mellettünk volt az én kis angyalkám. Tudod, nem akarok szomorúsággal emlékezni rá, a hiányáról beszélni, hanem arról, hogy rövidke életében mit tanultunk tőle. Sorszerű ez, mert mi is ott állunk Lacikával, hogy valami új kezdődik, újra indul, ugyanakkor a gondolatainkban mindig ott van, hogy eggyel kevesebben állunk ott a iskola kapujában" - mondta a Borsnak Junior, aki elárulta, Lacika a mai napig felriad álmából olykor. "Noha még kicsi volt ő is, de mégis nagyon élesen emlékszik rá. Néha alvásból fölriad, sír, és mondja, mennyire hiányzik neki Dávidka" - mondta. A gyermek terapeutánál is járt, hogy a veszteséget fel tudja dolgozni, de a közös emlékezés is segít.

"Mennyit bohóckodott, nagyon vicces kisfiú volt Dávidka, és ez azért fontos, mert a Lacikában is ez a kép marad meg majd róla, nem a tragédia pillanata. Részemről meg például a kreatív zenei pillanataimban tudom megfogni ezt, úgy, hogy dalokat írok az emberi veszteségről. Érdekes módon egy olyan hangnemben, ami kifejezetten vidám hangulatot kölcsönöz a dalnak. Így válik az elengedés egy vidám ünneppé is. A halál, habár fáj, mégis a legnagyobb inspirációs erő, ahonnan a zene táplálkozhat" - árulta el L.L. Junior.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.