fekete hópehely videó UFO UFO-észlelés Mexikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglehetősen jó felvételt készített egy autós a Mexikó felett lebegő, azonosítatlan repülő tárgyról, vagyis közismertebb nevén: UFÓ-ról. A netes kommentelők most azt találgatják, vajon űrlény, elszabadult lufi vagy titkos katonai objektum volt-e a fekete tárgy.

Az augusztus közepén készült videó bejárta a TikTokot és a Redditet is, és rengeteg embert megmozgatott. Sokan csak fekete hópehelyként emlegetik a felvételen látható, az égen meglehetősen lassan mozgó UFÓ-t – számolt be az észlelésről az Exemplore.

Korábban előfordult már, hogy egy elszabadult, héliumos lufi okozott riadalmat, így elképzelhető, hogy most is egy kósza léggömb felelős a pánikért. A videó lassan egy hete elérhető az interneten, de azóta sem derült ki, pontosan mi is lebeghetett Mexikó egén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.