Fordulat Gáspár Laci ordibálós ügyében: részletekkel állt elő a bár szóvivője

Fotó: Polyák Attila - Origo -
X-Faktor bár videó ordibálás Gáspár Laci szórakozóhely ordítozás szóvivő Reddit RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig pár nap alatt bejárta a hazai internetet az a videó, melyen az ismert énekes, Gáspár Laci magából kikelve ordítozik egy szórakozóhelyen. A felvételen jól látható, hogy az X-Faktor mentora összetűzésbe került a bár személyzetével, de az már nem derült ki, mi indította el a balhét.

Az énekes szinte rögtön megszólalt az ügyben, és azt mondta, azért lett ennyire indulatos, mert a hely személyzete illetlen megjegyzést tett rá a származása miatt, emellett a feleségét is a szájukra vették.

"Én nem akartam senkit megbántani, de van olyan szituáció, amikor ki kell állnom magamért, magunkért. Béke és szeretet!" – mesélte nemrég Laci. A hely szóvivője azonban most előállt néhány részlettel, mely megvilágítja, miért is alakult ki a szóváltás a pincérek és az énekes között.

– kezdte sorolni a történteket a bár szóvivője a Borsnak.

Gáspár Laci Fotó: Polyák Attila - Origo

"A pultos fiú még háromszor szólt, mire ő felcsattant és elkezdte kioktatni, hogy a pult belső oldalán mi a dolga és mit is képzel magáról... A felesége végig mondta neki, hogy menjenek, próbálta elrángatni. Erre kétszer is úgy meglökte, hogy azt hittük elvágódik, úgyhogy a rádióban említett lila foltok a karján azok magától Lacitól vannak."

A személyzet a többszöri, sikertelen figyelmeztetés után elkezdte összeszedni a poharakat, készültek a zárásra és próbáltak nem foglalkozni az énekessel. A szóvivő szerint azonban Gáspár Laci folytatta a mocskolódást, és mielőtt elhangzott volna a pincérnő szájából az ominózus, származást firtató megjegyzés, Laci szájából kipattant a balhét kiváltó "leszbikus k*rva".

– zárta a gondolatsort a szóvivő, aki még hozzátette, soha semmilyen balhé nem volt még a bárban, sem verekedés, sem pedig hangos szóváltás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.