Gáspár Laci magából kikelve ordibált egy szórakozóhelyen: megmagyarázta viselkedését

Forrás: Facebook/Gáspár Laci -
Gáspár Laci szórakozóhely kiabálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Laciról a Redditre töltöttek fel egy videót, amelyen az látható, hogy összetűzésbe keveredett egy szórakozóhely személyzetével. Az énekes reagált a kikerült felvételre.

Gáspár Laciról felkerült egy videó a Redditre, amelyen látható, hogy összetűzésbe keveredett egy szórakozóhely személyzetével. Az énekes és a hely egyik pultosa kölcsönösen keresetlen szavakkal illették egymást. Az nem derült ki, hogy milyen esemény vezetett idáig.

Az énekes később Instagram-oldalán reagált, bár azt nem tudtuk meg, miért alakult ki a vita.

"Köszönöm szépen annak, aki felrakott egy szóváltást rögzítő videót egy közösségi oldalra, legyen ettől boldog. Az a helyzet, hogy most láthattátok, milyen vagyok, amikor a származásom miatt belém kötnek, bántanak, és a feleségemet is a szájukra veszik. Sajnálom, hogy egy szórakozóhelyen ilyen megtörténhet egy kellemes estén, amikor szórakozni, kikapcsolódni szeretnénk. Én nem akartam senkit megbántani, de van olyan szituáció, amikor ki kell állnom magamért, magunkért. Béke és szeretet!" - idézi a Bors Lacit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.