Felhőszakadás, jégeső, zivatarok jönnek

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
eső zivatar időjárás zápor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Változékony időre kell számítani a következő napokban. 

Kedd


A többórás napsütés mellett gyakran változó felhőzetre, és délután elszórtan záporokra számíthatunk. A délkeleti szél megélénkülhet. 24 és 29 fok közötti mérsékelten meleg idő lesz.

Szerda


Fátyol- és gomolyfelhők zavarják a többórás napsütést. Zápor, zivatar ismét főleg a délutáni órákban, elszórtan alakul ki. 27-28 fok körüli késő nyári idő valószínű. A délkeleti szél élénk marad.

Csütörtök


Eleinte csak elszórtan, késő délutántól nyugat felől egyre többfelé várható zápor, zivatar. Felhőszakadás, jégeső is lehet. Estétől megerősödik az északnyugati szél. 25-31 fokkal búcsúzik a meleg.

Forrás: MTI/Kovács Tamás

Péntek


Reggelig még többfelé várható eső, zápor, zivatar; majd északnyugat felől csökken a felhőzet, ekkor már csak futó záporok fordulnak elő. Az északnyugati szél erős marad. 25 fok köré csökken a hőmérséklet - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.