Megtámadták és hajánál fogva vonszoltak egy terhes édesanyát, aki a babakocsiban tolta a gyermekeit

Forrás: Shutterstock -
rendőrség terhes nő támadás rablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 37 éves kismamára két tinédzser lesből rátámadt az ausztráliai Perthben, Ashford külvárosában hétfőn. A rendőrség egy 15 éves lányt vádol a bűncselekmény elkövetésével.

A nyugat-ausztrál rendőrség által közzétett videón két fiatal látható, amint robogójukkal egy zsákutcán száguldanak, mielőtt rátértek volna egy gyalogútra. Amikor a babakocsit toló anya elindult a másik irányba, a tinédzserek közül az egyik előbukkant, és a nő felé rohant, miután a földre dobta a robogót.

A támadó ekkor a nő mögé került, a hajánál fogva lerántotta a földre, és elkezdte vonszolni. A támadástól a babakocsi is felborult, benne a két megrémült kisgyermekkel.

Megtámadták és hajánál fogva vonszoltak egy terhes édesanyát, aki a babakocsiban tolta a gyermekeit Forrás: Shutterstock

A jelentések szerint a várandós édesanya a támadásban kisebb zúzódásokat szenvedett, de ami ennél is aggasztóbb, felmerült, hogy születendő babájának is baja eshetett, miután a hasára esett. A rendőrség szerint a támadó megpróbálta ellopni a nő kézitáskáját is - írja a Mirror.

A rendőrök az eset kapcsán később egy közeli házban elfogtak egy 15 éves lányt, aki szeptember 13-án fog megjelenni a Geraldton Magistrates bíróság előtt, miután egy rendbeli rablással vádolják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.