Nostradamus jóslata szerint II. Erzsébet halála után vége a királyi család uralmának

Forrás: AFP -
királyi család II. Erzsébet halála Nostradamus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nostradamus híres a próféciáiról, amelyek közül több is igaznak bizonyult. A csillagász-asztrológus jóslata szerint II. Erzsébet halála véget vethet a királyi család uralmának. 

Nostradamus az emberiség jövőjére vonatkozó jóslatai közül több is igaznak bizonyult, ezért kísérik nagy figyelemmel az emberek azokat a próféciákat, amik még a jövőnkre vonatkozhatnak. A híres asztrológusnak a királyi családdal kapcsolatban is vannak jóslatai, amelyek most - hogy II. Erzsébet királynő távozott az élők sorából, - a figyelem középpontjába kerültek. Nostradamus a "nagy hatalmak változásáról" írt, és egy olyan királyságról, amely "nem növekedett tovább". Szavai egyesek szerint a brit monarchia végét vetítik előre, ezzel együtt a brit köztársaság kezdetét - írja a Daily Star.

Nostradamus jóslatai közül több is igaznak bizonyult Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.