Berki Mazsit egy szórakozóhelyen, idegen férfi oldalán fotózták - állítják egy fórumon

fotó Berki Mazsi fórum szórakozóhely Reddit Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikusan fiatalon, váratlanul veszítette életét idén májusban Berki Krisztián. Az egykori sportoló és médiasztár özvegyének már eddig is minden mozdulatát figyelemmel követte a sajtó, a gyászidőszakban azonban tényleg minden szem rászegeződik.

Mazsi az utóbbi időben azzal került a címlapokra, hogy egymásnak üzengetnek Krisztián édesanyjával, aki nemrég súlyos vádakkal illette az özvegyet. A gyászoló anyuka szerint Mazsi is felelős fia haláláért, és támadta a fiatal anyukát, amiért a tragédiát követően elutazott nyaralni.

Vajon Berki Mazsi látható a képen? Forrás: Reddit

Krisztián özvegyének arcát szinte mindenki látta már, így bárhová is megy, mindenhol felismerik. A Reddit fórumának egyik felhasználója pedig azt állítja, nem máshol, mint az egyik budapesti szórakozóhelyen szúrta ki Berki Mazsit. A hamarosan a Dancing with the Starsban táncoló anyuka a poszt szerint ráadásul nem volt egyedül.

A kommentelők most azt találgatják, hogy valóban Mazsi látható-e a képen, és ki lehet a titokzatos férfi? A Bors megkereste Mazsit, de nem sikerült elérniük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.