Berki édesanyja Mazsiról: "Aki gyászol, az nem nyaralgat Balin vagy utána Siófokon, ahol egyébként egy pasival volt, nem flörtölget valami tévéssel"

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Berki Mazsi Berki Krisztián édesanyja Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, miközben Berki Krisztián özvegye, Mazsi minden erejével arra fókuszál, hogy férje elvesztése után teljes életet éljen kislányával, nemcsak a közvélemény, hanem a családtagok támadásaival is meg kell küzdenie. A minap anyósa konkrétan azt állította, hogy nagyrészben a Krisztián és Mazsi uralkodó feszültségek vezettek a tragédiához. Mazsi reagált Júlia szavaira: értetlenül áll a kijelentései előtt. A nyilatkozatháború azonban nem ért véget. 

"Pokollá tette a fiam életét az utolsó két évben. Követelőzni azt tudott, de nem főzött, nem takarított. A fiam arra jó volt neki, hogy évente négyszer külföldre vigye. Kérdem én, ha valakit annyira szeretek, akkor miért költözöm el tőle hetente kétszer? Ez állandó harc kettejük között, amit az a nő generált, mindenkit tönkretenne, mindenkit megviselne lelkileg" - mondta a Blikknek Júlia.

Berki Krisztián temetésén az édesanyja, Júlia Fotó: Koncz Márton - Origo

"Aki tényleg, komolyan gyászol, az nem nyaralgat Balin, vagy utána Siófokon, ahol egyébként egy pasival volt, nem jár-kel rihegve-röhögve ide-oda, nem flörtölget egy buliban valami tévéssel, és nem megy el táncikálni a tévébe" - tette hozzá, majd arról beszélt, hogy a TV2-nek adott interjú után Mazsi felhívta.

Berki Krisztián temetésén Berki Mazsi Fotó: Polyák Attila - Origo

"Azt merte nekem mondani az a némber, hogy Krisztián azért halt meg, mert én nem voltam vele a gyerekkorában" - nyilatkozta. "Még hogy az ő segítségével békültem ki a fiammal... "Ez hazugság, már Nati születése óta jóban voltunk, ez a nő akkor még sehol nem volt. De nem ez az egyetlen hazugság. Azt mondta ugyanis, hogy én nagyon jól tudom, hogy mi volt a fiam halálának oka. Hogy tudnám, amikor nem adja oda a boncolási jegyzőkönyvet? Nekem azt állította, ő sem kérte ki, mert fájna tudni az igazságot, erre a Tényeknek azt mondja, mégis tudja, csak nem akarja nyilvánosságra hozni a gyerekek miatt. Az sem igaz, amit kérdez!" - folytatta Berki édesanyja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.