Ítélet született L.L. Junior halálra gázolt kisfia ügyének tárgyalásán

Forrás: shutterstock -
Hopp Csilla gázolás elgázolt tárgyalás ítélet L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
  L.L. Junior kisfiát, Dávidkát három évvel ezelőtt gázolták halálra: a Fővárosi Törvényszék most ítéletet hirdetett.

A Fővárosi Törvényszék felmentette a vádlottat, Hopp Csilla barátnőjét, P. Carment. Az indoklásban az áll, hogy nem megállapítható, hogy a tragédia bekövetkeztekor csak Carmen tartózkodott a kisfiú mellett, és az ő mulasztása miatt következett be a baleset.

A bíró szerint a gyerekek mögött állóknak észlelnie kellett, hogy nem fogják a kisfiú kezét. Carmen ugyanakkor a tőle elvárható gondossággal járt el, amikor megfogta a gyerek kezét és rászólt, hogy ne lépjen le, mert piros a lámpa.

A bíróság indoklásában az is elhangzott, hogy bármilyen ítélet születik az ügyben, a kisfiút semmi nem hozza vissza. Az ügyész ennek ellenére fellebbezett a bűnösség megállapítása és büntetés kiszabása érdekében, így másodfokon folyatódik az ügy.

A kisfiút Zuglóban gázolták halálra. Forrás: Dombóvári Tamás/Borsonline

Dávidka édesanyja, Hopp Csilla mindvégig barátnője, Carmen mellett állt, és azon van, hogy tisztázza a barátnőjét. Ő ugyanis amíg csak él, magát fogja hibáztatni fia halála miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.