"Örökre magamat fogom okolni" - Folytatódott a tárgyalás L.L. Junior elgázolt kisfiának ügyében

Forrás: RTLKlub -
Hopp Csilla gázolás bíróság tanúvallomás Carmen L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három éve történt a szörnyű tragédia, melyben életét vesztette L.L. Junior akkor mindössze hároméves kisfia, Dávidka. A gyermek a tilos jelzés ellenére az úttestre rohant, ahol egy szabályosan közlekedő autó halálra gázolta. A gyászoló édesanya, Hopp Csilla sosem fogja elfelejteni, hogy a szeme láttára halt meg a kisfia, de az eltelt években megtanult együtt élni a fájdalommal.

A sebeket azonban most újra fel kellett tépnie, és a bíróság előtt beszélt a végzetes nap részleteiről. A kisfiú halála miatt indított tárgyalássorozat ugyanis szeptemben elején folytatódott a tanúvallomásokkal.

"Én fogtam a Dávid kezét, Carmen balra mellettem haladt, Szilárd (Carmen édesapja – A szerk.) jobbra mellettem, Reni (Carmen édesanyja – A szerk.) pedig előttem Lacikával és a másik kiskorú gyermekkel. Ők hárman átmentek a túloldalra, de mi pirosat kaptunk. Dávid jobb kezében egy virslis kifli volt. Amikor az első kereszteződésnél áttértünk az úttestre, akkor kérte, hogy tegyem el a péksütijét, és adjak neki innivalót, mert szomjas."

Hopp Csilla Forrás: RTLKlub

Amikor elfordultam, hogy odaadjam neki a kulacsát, elengedtem a kezét. A következő kép az, hogy újra fogom a kezét, ő kicsavarja, megkerül minket és kiszalad az úttestre. Egyetlen másodperc alatt történt az egész. Láttam, ahogy az autó elüti, feldobja, majd átmegy a bal első és hátsó kerekével rajta

– idézte a Blikk Hopp Csillát, aki a bíróságon elevenítette fel a borzasztó nap eseményeit. A nőt korábban felmentette az ügyészség, és a megtört édesanya most azt szeretné, ha bebizonyosodna, hogy nem barátnője a felelős a történtekért, és akárcsak korábban, most is kiállt Carmen mellett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.