Egy építőipari cég ügyvezetőjét és annak testvérét gyanúsítják a gyöngyösi gyilkossággal

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság Gyöngyös csomagtartó építőipar családapa K. Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetek óta kereste a családja a 23 éves családapát. A holttestét Gyöngyösön, egy építőipari cég ügyvezetője kocsijának csomagtartójában találták meg. A gyanúsítottak beismerő vallomást tettek. 

Már mindenhol keresték a fiatal cégvezetőt, búvárokat is bevetettek, végül egy csomagtartóban találták meg a rendőrök a holttestét.

Ahogy azt korábban megírtuk, a budapesti fiatalember szeptember elején a munkásokat ment kifizetni egy gyöngyösi építkezésre, ahova több millió forintot vitt magával. Az akkor még eltűnésként kezelt esetből mostanra gyilkossági ügy lett, melynek két gyanúsítottja egy abasári építőipari cég ügyvezetője és annak gyöngyöshalászi testvére.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A gyanú úgy terelődött rájuk, hogy kihallgatásukkor többször ellentmondásba keveredtek, majd megtalálták azt az autójukat, melynek eltűnését múlt szerdán jelentették be. T. Sándort és T. Györgyöt a rendőrség még aznap elfogta és bilincsbe verve előállította.

Emberölés gyanúja miatt szombaton a letartóztatásukat is elrendelték. A testvérpár beismerő vallomást tett, de az indíték egyelőre nem tisztázott.

A Blikk meglátogatta az abasári cégvezető feleségét, de ő nem nyilatkozott, annyit mondott, hogy hisz férje ártatlanságában - annak ellenére is, hogy beismerő vallomást tett. A nő apja a lapnak azt mondta, hogy bár ő is a testvérekkel dolgozott együtt, semmit nem vett észre rajtuk.

K. György szomszédja sem érti, hogy ő és testvére miért követett el gyilkosságot: "Mindennél jobban imádta a kislányát és a fiát, a feleségével is harmonikus kapcsolatban éltek, fogalmunk sincs, miért tettek ilyet. Jól menő vállalkozóként semmi szüksége nem volt erre" - mesélte a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.