Búvárokat is bevethetnek a közel két hete, a tárcájában több millió forinttal eltűnt 23 éves férfi keresésére

dreamstime -
üzletember Gyöngyös pénz búvár eltűnt szonár autó építőipar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptember elején tűnt el a 23 éves cégvezető, Kovács Dávid, aki épp a munkásait ment kifizetni Gyöngyösre, tárcájában feltehetőleg több millió forinttal. A fiatal családapa autóját már megtalálták, őt azonban még nem.  

A budapesti férfi eltűnése napján azért ment Gyöngyösre, hogy kifizesse az ottani építkezésen dolgozó munkásokat, így feltehetőleg sok pénzt vitt magával. Kocsiját másnap találták meg a gyöngyösi Kemény János utcában, az iratai és a tárcája az autóban voltak.

Hétfőn délelőtt érkeztek a Velencei-tavi Speciális Kutató-mentők Alapítvány búvárjai Gyöngyösre egy szonárral, hogy az ottani Dél-tóban folytassák a férfi felkutatását. Reményeik szerint a 3 méter mély tóban búvártevékenységre nem lesz szükség.

A Ripost megkereste a férfi családját, de nem nyilatkoztak Dávid eltűnésének ügyében. Édesanyja csak annyit mondott az újságíróknak, hogy ők sem kapnak semmilyen tájékoztatást.

Az eltűnt fiatal férfi rendőrségi adatlapját ITT nézhetitek meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.