"Nem vágyik erre, hidd el" - megszólalt Berki Mazsi új anyósa

Forrás: Instagram/Berki Mazsi -
üzletember anyós Berki Mazsi kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Mazsit már többször lencsevégre kapták egy titokzatos férfival, akiről kiderült, hogy egy gazdag üzletember. A minap a reptéren fotózták le őket. A róluk született cikkek alatti kommentek között Mazsi új anyósa is feltűnt.

Berki Mazsi először egy szórakozóhelyen bukott le egy ismeretlen férfival, akivel állítólag "csókolgatták, ölelgették egymást". Kapott is ezért hideget-meleget, mert nem úgy gyászolja férjét, ahogy kellene. Azóta újabb fotók láttak napvilágot az állítólagos új szerelmével: a reptéren kapták őket lencsevégre, Mazsi kislánya is velük volt, habár a celeb azt állította, nem utazott el sehova. Az embereket persze érdekli, ki rabolta el Mazsi szívét, sokan úgy vélik, az üzletemberből is celeb lesz. Erre reagált az ismeretlen férfi édesanyja kommentben a közösségi oldalon.

Megszólalt Berki Mazsi "új anyósa" Forrás: Instagram/Berki Mazsi

"Nem vágyik erre, hidd el. Ő nem ez a kategória. Kinek hiányzik, hogy folyton csámcsogjanak rajta?" - idézi a Bors az anyát, aki azt is elárulta, a hírekkel ellentétben a fia nem nős, és soha nem is volt az. "Ő még nős soha nem volt. A bizniszhez erre nincs szüksége, azt gondolom" - írta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.