Berki Mazsi új párja fotó Mercedes Berki Emma Katerina Berki Mazsi reptér Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptember közepén röppentek fel az első hírek arról, hogy a májusban tragikusan fiatalon elhunyt médiasztár és egykori sportoló özvegyére, Berki Mazsira rátalált a szerelem. A fiatal anyukát először egy szórakozóhelyen fotózták egy idegen férfival, de lehet hogy már hónapok óta tart a kapcsolatuk.

Berki Mazsi egyelőre nem reagált a pletykákra, melyek szerint máris lenne egy új kapcsolata. Elhunyt férje, Krisztián édesanyja, és egy a sztárokat jól ismerő illető azonban arról beszélt, hogy a fiatal özvegy hónapok óta találkozgat egy vidéki vállalkozóval, aki segített neki feldolgozni a tragédiát, férje elvesztését. Mazsit nemrég egy méregdrága luxusautóban, egy Mercedesben fotózták, melyet állítólag új kedvesétől kapott.

Forrás: Instagram/Berki Renáta

A férfit eddig nem láthatta senki, most azonban a Blikk egyik olvasójának valószínüleg sikerült lencsevégre kapnia az illetőt. Az újsághoz eljuttatott képeken az látszik, amint a boldog Mazsi, karján Krisztiánnal közös kislányával, Emmával, és egy idegen férfival együtt haladnak a budapesti reptér terminálja felé.

– mesélte a szemtanú a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.