Záporok, hideg szél, eső - Erre számíts a következő napokban

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
időjárás szeptember
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A következő napokban sem lesz melegünk: alig éri el a 20 fokot a hőmérséklet, hajnalonta csupán 5-7 fok várható. 

Szerda


A többórás napsütés mellett megnövekszik a gomolyfelhőzet, és délután főleg a keleti tájakon záporok is előfordulnak. Az északias szél élénk lesz. 14 és 19 fok között alakul a délutáni órák hőmérséklete.

Csütörtök


Észak, északkelet felől többször erősen megnövekszik a felhőzet, és a Dunától keletre szórványosan, a Dunántúlon csak elszórtan alakulhat ki zápor. 16-17 fok körüli értékeket mérhetünk. Az északnyugati szél élénk marad.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Péntek


Változóan felhős időre van kilátás, általában többórás napsütéssel. Inkább csak a keleti területeken, elszórtan alakulhat ki zápor. Reggel 6, délután 16°C valószínű.

Szombat


A sok napsütés mellett egyre vastagabb fátyolfelhőzet érkezik nyugat felől, illetve gomolyfelhők is képződnek, de nem valószínű csapadék. A déli szél megélénkül. 16 és 21 fok közé melegszik a levegő.


Vasárnap


Estig napos, gomolyfelhős idő várható. Estétől aztán nyugat felől eső, zápor fordulhat elő. A déli, délkeleti szél megerősödhet. 20 fok körüli maximumok lesznek - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.