Idős néni hamvait találta meg egy Skoda kesztyűtartójában egy magyar autókereskedő

Forrás: Retro Mobil -
hamvak kesztyűtartó Skoda autókereskedő autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok mindent benne felejtünk az autónkban, azonban a kereskedőt is sokkolta, amikor kiderült, mi maradt a Belgiumból behozott használt gépjárműben.

Balló Márton nemcsak autókereskedőként, hanem a Totalcar.hu újságírójaként is ismert, így saját oldalon első kézből számolhatott be a nem mindennapi eseményről. Az egyik nap András nevű kollégája ugyanis egy dobozt tett elé, amit egy belga Skoda kesztyűtartójából vett elő. Nem is sejtették, hogy emberi maradványokat találnak benne.

Illusztráció Forrás: Retro Mobil

– mesélte a Blikknek Balló. A férfi először a rendőrséget, majd a belga nagykövetséget hívta, ahol kiderítették, hogy a hamvak a 2015-ben, azaz hét éve elhunyt Abigél nénié. Márton megpróbálta felvenni a kapcsolatot a halott rokonaival, de végül a követség sietett a férfi segítségére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.