"Épp szoptattam, amikor megtörtént a csattanás"- a magyar énekesnővel ijesztő baleset történt

Forrás: Instagram/Sebestyén Katja -
szoptatás Sebestyén Katja baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Katja ijesztő balesetéről számolt be: egy fellépéséről tartottak hazafelé, amikor megtörtént a baj.

A Sztárban sztár leszek! énekesnőjével, Sebestyén Katjával ijesztő baleset történt. Egy fellépéséről tartottak hazafelé férjével és kislányával, amikor megtörtént a baj. Péter vezett, az énekesnő pedig hátul ült, amikor az autópálya 71-es kilométerkövénél eléjük szaladt egy róka. Az ütközés elkerülhetetlen volt.

Sebestyén Katjával baleset történt Forrás: Instagram/Sebestyén Katja

"Én a hátsó ülésen ültem, ölemben a kislányommal. Épp szoptattam, amikor megtörtént a csattanás. Mit ne mondjak, nagyon megijedtünk, fogalmunk sincs, hogy került a róka a sztrádára, hogy juthatott át a kerítésen. Mi szerencsére nem sérültünk meg, de az új autó lökhárítóját teljesen tönkretette az ütközés, gyakorlatilag keresztbe tört" - mondta a Ripostnak az énekesnő. Szerencsére mindannyian megúszták sérülés nélkül a balesetet, a róka azonban elpusztult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.