Szikora Robi kiakadt: "Elítélem azokat a mentorokat, akik csúnyákat mondanak a versenyzőknek"

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
X-Faktor kritika mentorok Szikora Robi RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak ellenére hogy az X-Faktor mostani évada is sorra dönti a nézettségi rekordokat, egyre többen kritizálják a mentorokat, és azt, amilyen stílusban megnyilvánulnak egy-egy előadóval szemben.

A nézők azért neheztelnek az X-Faktor mentoraira, mert vérlázító stílusban beszélnek a tehetségtelen, esélytelen indulókkal. Ezúttal az egykori mentor, Szikora Robi is kemény kritikát fogalmazott meg, és arra hívta fel a figyelmet, hogy nem szabad megalázni senkit.

Az X-Faktor Facebook-oldalán jelent meg a plakát, amin néhány visszautasított induló fotója látható, azzal a felirattal kiegészítve, hogy "Az esélytelenek". A fotó sokaknál betalált, de nem úgy, ahogy azt vélhetően a szerkesztők szerették volna. Miss Mood és Szikora Robi is felszólaltak az azóta eltávolított poszttal kapcsolatban.

-mondta Szikora Robi a Borsnak, majd így folytatta:

„Nálunk is előfordult, hogy egy zsűritársam nem úgy szólt a versenyzőhöz, ahogy szerintem illett volna. Én szóltam, hogy figyeljetek, ő haza fog menni a saját közösségébe, és lehet, hogy egész életében ezért fognak röhögni rajta. Nem szabad megalázni senkit" – szögezte le az R-GO frontembere.

Fotó: Hirling Bálint - Origo

"Elítélem azokat a mentorokat, akik csúnyákat mondanak a versenyzőknek. Ebbe a műsorba nem profik jönnek, hanem fiatalok, akik meg akarják mutatni magukat a tévében. Lehet, hogy egyébként tehetségesek lennének, de az a produkció nem sikerül jól. Nem szabad kiröhögni őket, mert egy egész életre elvehetik a kedvüket. A lényeg az lenne, hogy tehetségeket találjunk, és őket csiszoljuk. Mint a ByTheWay fiúzenekar tagjai, vagy Tóth Andi. Óriási tehetségek, de sokan mások is. Ha valaki nem teljesít olyan jól, akkor is meg kell mondanunk az igazat, de nem mindegy hogy hogyan, milyen éllel" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.