A Szűzanyának köszönheti Szikora Róbert, hogy felléphet a pápa előtt - Videó

Ferenc pápa Szikora Robi fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szikora Róbert is fellép majd vasárnap Ferenc pápa előtt a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson. Az R-Go frontembere most többek között azt is elárulta, hogyan érkezett hozzá a felkérés.

"2018. december 16-án, a születésnapomon este nagyon sok dolog volt, délelőtt elmentem Máriaremetére, a kegytemplomba. Misét hallgattam, majd a mise után a Szűzanya szobrához odamentem, és azt mondtam: édesanyám, nem akarsz közbenjárni, valamit csinálnék én is ebben a kongresszusban. Ennek a napnak a végén csöngött a telefon, az akkori menedzserem hívott a NEK-től. Mondom, hajrá. Azt mondta, arra gondoltak a püspökkel, hogy Ön egy olyan személy, aki hiteles számunkra, legyen küldött" – nyilatkozta Szikora Robi a TV2 Mokkájában.

Kiderült, hogy Szikora volt az első, akit felkértek, majd ezt követően választottak ki még tizenegy embert. Még azt is megosztotta, hogy érezte a Szentlélek jelenlétét is.

„Én csak egy katona vagyok. Ahogy kértem a Szűzanyától, hadd végezzek valami feladatot, hadd tegyek valamit az egyháznak, mert nekem az egyház mindent megtett. Tehát nyitva vannak a templomok, mi kell? Vannak papok és azok tisztán hirdetik a hitünket" – mondta a reggeli műsorban.

Ez is érdekelhet: Szikora Robi még nyaralása alatt is járt templomba

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.