Muri Enikő és Hódi Pamela viszálya a Nyerő Páros után is tart

Instagram, Muri Enikő -
üzengetés Hódi Pamela Nyerő páros Muri Enikő Tóth Szabi viszály RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vitáktól hangos a Nyerő Páros villája. Szinte nincs olyan szereplő, akinek ne lett volna már balhéja valakivel, és úgy tűnik, az ellenszenv nem múlt el a forgatás befejeztével sem.

Muri Enikő és Tóth Szabi, valamint Hódi Pamela és Tóth Bence rögtön az első adásban összeszólalkozott, a viszony pedig napról napra egyre jobban elmérgesedett közöttük. A legutóbbi részben már nemcsak a párok férfitagjai, hanem a nők is "egymásnak estek". Enikő és Pamela vitája pedig kitart a mai napig.

Muri Enikő Instagram, Muri Enikő

A Story vette észre, hogy Muri Enikő a napokban egy élő bejelentkezésben üzent egykori vetélytársának, Hódi Pamelának. A lap szerint az énekesnő a következőket mondta: "Szerencsére én nem az influenszerkedésből élek". Párja, Tóth Szabi is hallható volt a videóban,, miszerint azt mondja: "Hál' isten, nem vagy influenzás".

Nemcsak Enikő és Pamela, hanem Béci és Szabi között sem csitultak a kedélyek a műsor óta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.