Óriási balhé a Nyerő párosban: Young G Béci és Tóth Szabi ordítoztak egymással

Forrás: RTL KLub -
Nyerő páros Muri Enikő Mészáros Norina Tóth Szabi Young G Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyerő páros villájában újabb feszültséget okozott egy játék: rangsorolni kellett a szereplőknek, melyik párosban bíznak a legjobban, és melyikben a legkevésbé. 

Rangsorolták a Nyerő páros játékosai, mely párokban bíznak meg a legjobban, és melyekben a legkevésbé. Természetesen hatalmas vitát váltott ki a játék, ugyanis Tóth Szabi és Muri Enikő utolsó helyre tették Béciéket, akik elvileg a szövetségeseik.

"Minek szövetkezzek veletek, hogy ha nem tartasz minket őszintének? Ez így igazságtalan" - mondta Béci, ezt pedig óriási szócsata követte, de a nézeteltérést nem sikerült rendezni.

Muri Énikő és Tóth Szabi végérvényesen összevesztek Béciékkel Forrás: RTL KLub

"Számítottam rá, hogy ebből egy oltári csetepaté lesz, de amikor ez kirobbant, erre, hogy ilyen gyorsan és ilyen intenzitással, az engem is meglepett" - mondta Szabi a kameráknak, aki Bécinek is megpróbálta elmagyarázni, mely lépésük okozot bizalomvesztést: a szavazás, amin nekik Lotfi Begiékre kellett volna voksolniuk a megbeszéltek szerint, mégis Hódi Pameláékra adták le szavazatukat.

Béci annyira felhúzta magát, hogy még azt is elárulta, Szabi eleinte úgy akart belépni a szövetségbe, hogy közben azt játszotta, egyik csapatnak sem a tagja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.