Kiderült, hogyan halt meg a nyugdíjas házaspár Révfülöpön

gyilkosság öngyilkos haláleset öngyilkosság Révfülöp házaspár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint arról korábban beszámoltunk, 2022. október 11-én reggel bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy egy idős házaspárt holtan találtak révfülöpi otthonuk teraszán. A  hatóság közlése alapján családi tragédia történt. 

A Police.hu azt írja, a 74 éves hölgyet a 76 éves férje megfojtotta, majd önkezűleg magával is végzett. Az ügyben a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság rendelt el nyomozást emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt. Az eset részleteit a rendőrség szakértők bevonásával a megindított büntetőeljárásban vizsgálja.

A család egyik ismerőse megöbbenve nyilatkozott a Blikknek:
"Úgy tudjuk, hogy Gyuri bácsi ölte meg a feleségét, aztán magával is végzett. Arról beszélnek, szegény Emikét megfojtotta, majd a teraszukon felakasztotta magát. Az asszony mozgáskorlátozott volt, régóta betegeskedett, de nem tudjuk, mi vihette rá erre a szörnyűségre."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.