90 perc után jött vissza a halálból a férfi: elmondta, mit látott a túlvilágon

szívroham klinikai halál vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 61 éves férfi szívroham után másfél órán keresztül volt halott, mire sikerült visszahozni az életbe. Alistair Blake most elárulta, mit látott abban a 90 percben. 

Alistair Blake 2019-ben kapott szívrohamot, a felesége talált rá, aki azonnal elkezdte újraéleszteni. Amint megérkeztek a mentősök, azonnal elkezdték a szívmasszázst, illetve kilencszer ütötték ki defibrillátorral, mire 90 perc elteltével sikerült visszahozni a halálból - írja a Daily Star.

Az ausztrál férfit arról faggatták, mi történt vele abban a 90 percben, mit látott a túlvilágon.

90 perc után jött vissza a halálból a férfi: elmondta, mit látott a túlvilágon Forrás: Facebook/OMSZ

"Technikailag 90 percen át halott voltam. Arra emlékszem, hogy szombat éjjel elmentem aludni, és a következő, amire emlékszem, hogy csütörtök reggel egy az intenzívről a szívsebészetre tartó hordágyon ébredtem. Az emberi agy teljesen blokkolta azt, ami közben történt"

- mesélte az ausztrál férfi, aki végül 12 nap múlva engedtek ki a kórházból.

"Sokan kérdezik, láttam-e valamit, és nem, nem láttam semmit. Nem voltak fények, semmi ilyesmi. Ez egy olyan eset, amikor nem tudtam meg, mi van odaát, de engem nem is zavar, amíg fitt és egészséges vagyok"

– tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.