Megszólalt a kamionsofőr, aki halálra gázolt egy édesapát és annak kislányát Kispesten

gázolás halál Kispest baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, egy édesapa a XIX. kerületben, a Kossuth tér 5. szám előtt szeretett volna átkelni az úttesten gyermekével, ám egy kamionos, akinek járműve rálógott a zebrára, halálra gázolta őket.

A budapesti rendőrök halálos közúti baleset gondatlan okozásával gyanúsítják azt a férfit, aki szeptember 21-én 16 óra körül a XIX. kerületi Kossuth tér és Szabó Ervin utca kereszteződésében elgázolt két gyalogost.

Az apa és lánya szabályosan akartak átkelni a zebrán, de a teherautó kikerülése miatt le kellett térniük róla, azonban a forgalommal együtt meginduló jármű vezetője ezt nem vette észre, és elsodorta őket.

Az édesapa és kislánya olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették.

A most kihallgatott sofőr panasszal élt a gyanúsítás ellen; azt mondta, hogy átérzi a család fájdalmát, de a balesetért nem ismerte el a felelősségét - írja a Tények.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.