Már az első este az ágyban végezte a TV2 Párharcának két sztárja: gyors szex miatt hagyták ott a többieket

TV2 szex Párharc (tévéműsor) Csoki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfő este elindult a TV2 vadonatúj, extrém realityje, melyben sztárpárok küzdenek meg egymással és legnagyobb félelmeikkel. Az egyik duó azonban rögtön az első este megmutatta, őket nem igazán zavarja, hogy másokkal kell együtt élniük.

Csokit anno a ValóVilágból ismerte meg az ország, ő volt az a versenyző, akit kizártak a játékból, miután egy szemöldökcsipesszel fejbe dobta versenyzőtársát. A realitysztár most kedvesével együtt jelent meg a képernyőn és az első adás alapján ők lehetnek a Párharc legszórakoztatóbb párosa.

Csoki és barátnője Forrás: TV2

A párosra azonban nemcsak a humoros jelenetek, hanem a pikáns pillanatok miatt is figyelni kell, ugyanis az első este otthagyták a többieket, és félrevonultak egy gyors szexre – írja az Origo. A portál felidézi, hogy Csoki és barátnője néhány pohár után léptek le a közös buliból, az aktust azonban természetesen nem rögzítették a TV2 kamerái.

A Párharc szereplői közül Tücsivel, Gáspár Evelinnel, valamint Kulcsár Edina és G.w.M párosával mi is beszélgettünk, a velük készült interjúkat a nevükre kattintva olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.