Kulcsár Edina szerelme üzent a kommentelőknek: "Inkább száz irigyem legyen, mint egy, aki sajnál"

TV2 interjú Párharc (tévéműsor) G.w.M Kulcsár Edina magazin Varga Márk párharc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Október 17-én indul a TV2 vadonatúj extrém realityje, a Párharc, melyben celebpárok vállalták, hogy megküzdenek egymásért a veszélyesnek ígérkező feladatok során.

A Párharc lesz az első olyan tévéműsor, melyben Kulcsár Edina és párja, G.w.M együtt lesz látható. A fiatalok az év elején vállalták fel a kapcsolatukat és hónapokon át bérelt helyük volt a bulvárújságok címlapjain.

Miért döntöttek úgy, hogy szerepet vállalnak a műsorban? Hogyan élték meg az elmúlt hónapokat? Mit üzennek az őket kritizáló kommentelőknek? És vajon mi lesz a kapcsolatuk következő szintje? Küszöbön lehet a házasság?

Ezekről is beszélgetett a Life.hu Kulcsár Edinával és G.w.M-mel, azaz Varga Márkkal.

Elég friss kapcsolatként vágtatok bele a műsorba. Ki hozta meg a végső döntést?

Kulcsár Edina: Márk!

G.w.M: Az év elején hatalmas vihar volt körülöttünk, mi próbáltunk nem igazán reagálni a
vádakra, csakis befelé, egymásra szerettünk volna figyelni, viszont amikor megkerestek minket a műsor készítői, akkor úgy éreztük, ez egy jó alkalom lesz arra, hogy megmutassuk, kik is vagyunk valójában. Remekül szórakoztunk és mindentől távol együtt tudtunk egy kis időt tölteni.

A már említett vihart a média keltette, vagy ezt ti belülről is egy nehéz időszaknak
éltétek meg?

G.w.M: Ez nagyon komplex dolog, nem csak egyvalami táplálta ezt a felhajtást.

K.E: Az viszont tagadhatatlan, hogy a média százszorosan felnagyította. A mostani szerencsére már egy sokkal nyugodtabb időszak.

Itt derül ki igazából, milyen emberek is vagyunk. Forrás: TV2 Sajtószoba

Most mintha csendesebbek is lennétek.

G.w.M: Igyekeztünk az év elején is csendben maradni, nem akartunk még annál is nagyobb felhajtást, mint ami végül lett ebből az egészből. Elég volt egy-két rossz mondat, máris botrányt kerekített belőle a sajtó, gondold el, mi lett volna, ha mi is megszólalunk... A Párharc sok kérdésre választ fog adni, olyan helyzetben láthatnak majd minket a nézők, mint még sosem. Itt derül ki igazából, milyen emberek is vagyunk.

K.E: Számunkra az volt a fontos, hogy mi élvezzük az egészet. Ezt az élményt, amit együtt szereztünk, már soha senki sem tudja elvenni tőlünk.

Meglepett valami benneteket? Kiderült a műsor során valami új, amit addig nem tudtatok egymásról?

G.w.M: Folyamatosan erősödik a mi kapcsolatunk, de nem volt semmi nagy meglepetés.

Mit szóltok a Redditen és egyéb fórumokon olvasható kommentekhez? A ti párosotok a célkeresztben van.

G.w.M: A redditeseknek üzenem, hogy inkább száz irigyem legyen, mint egy, aki sajnál. Ameddig felébredek, egészséges vagyok, van két kezem és két lábam, és azt csinálhatom, amit szeretek, amíg szép ruhákban járhatok és naponta hívnak, hogy nyilatkozzak, addig a kritikusaim a Redditen csak hokiznak. Szép kis életút, de csinálják csak, nem érdekel.

Mi lehet a kapcsolatotokban a következő lépcsőfok? A házasság?

G.w.M: Majd a reklám után kiderül. (nevet)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.