Párharc (tévéműsor) Stohl András G.w.M Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alighanem pattanásig feszülnek ma este a páros reality sztárjainak idegei. A műsorkészítők ugyanis elintézték, hogy a Párharc szereplői szembenézzenek legmélyebben gyökerező félelmeikkel.

A híres szerelmesek a Párharc ma esti adásában szó szerint „állati nehéz" kihívásoknak néznek elébe: öt dolgot kell felismerniük bekötött szemmel, többek között élő és preparált jószágokat is. A kezüket azonban nem használhatják: az arcukkal kell megtapogatniuk azokat az objektumokat vagy élőlényeket, melyeket Stohl András lógat majd eléjük.

A párok az arcbőrükön kívül kizárólag a szaglásukat, illetve az ízlelésüket hívhatják segítségül, és közösen ki kell mondaniuk, hogy mi lehet eléjük függesztve.

A feladvány igen izgalmasnak ígérkezik, ugyanis több szereplő retteg az állatoktól: Csoki hisztirohamot kap egy kígyótól, a madárfóbiás G.w.M pedig egy kitömött fácántól borul ki. A rappernél akkor szakad el végleg a cérna, mikor bogárnak hiszi az egyik rejtélyes kelléket – ekkor nagylelkűen átadja a feladatot szerelmének, Edinának.

Párharc minden hétköznap este az Ázsia Expressz után a TV2-n!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.