Még mindig nem tudni, hogyan halt meg az EDDA sofőrje - A férfi gyerekeinek nyakába nagy teher zúdult

Edda haláleset baleset Pataky Attila sofőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szomorú posztot tett közzé múlt csütörtökön az EDDA: a zenekar egy tragikus balesetben veszítette el sofőrjét és egyben régi jó barátját, Kiss Zoltán „Hagymát". Hagymát a zenekar a saját halottjának tekinti.

Pataki Attila beszélt az elhunyt barát gyerekeivel, egyelőre ők sem tudják, mi történhetett.

"Lassan kezdem csak fölfogni, hogy Hagyma nem jön többet, nem kanyarodik be a kisbusszal, nem kezd el viccet mesélni. (...) Beszéltem a fiával és a lányával, egyelőre ők sem tudnak semmit, hogy pontosan mi történt az édesapjukkal. Az 90 százalékosan kizárható, hogy elütötték volna. A házához egy nagy lejtőn kell lejutni, ott történhetett valami, és ahogy elesett, olyan komoly fejsérülés érte, ami az életébe került. Óriási teher zúdult a gyermekei nyakába, van elég elintéznivalójuk, így a temetése egyelőre távolinak tűnik. Szomorú és fájdalmas időszak ez, és egy darabig az is marad. Hiszem, hogy kellett odaátra egy nagyon jó ember valamiért" - mondta Pataky Attila a Borsnak.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.