Tragédia lett a randiból: kérdéses, hogy valaha rendbe jön-e a fiatal édesanya, aki brutális autóbalesetet szenvedett Berhidánál

Forrás: Shutterstock -
Berhida édesanya baleset kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hónappal ezelőtt szenvedett borzalmas autóbalesetet a 21 éves édesanya Berhidánál. Kész csoda, hogy a fiatal nő életben maradt, miután az ütközés erejétől a kocsi kettészakadt. Az autót vezető sofőr, Ádám életéért hosszasan küzdöttek az orvosok, de sajnos már nem tudták megmenteni. 

Épp egy randira ment Ádám és Ketti, amikor megtörtént a baj. Autójuk fának csapódott a Berhidát és Pétfürdőt összekötő úton. Ádám a baleset következtében belehalt a sérüléseibe, a fiatal lányt azonnal kórházba szállították.

A 21 éves édesanya nagyon súlyos koponya- és agysérülést szenvedett, eltört a kulcscsontja, egy bordája, egy karja és egy lába is. Ketti azóta túl van egy életmentő műtéten, mert leállt a veséje, és egy darabig kómában volt. Szülei szerint a szemével kommunikál velük, de az orvosok szerint ez csak reflex.

Tragédia lett a randiból: kérdéses, hogy valaha rendbe jön a fiatal édesanya, aki brutális autóbalesetet szenvedett Berhidánál Forrás: Shutterstock

"Minden nap megyünk hozzá a kórházba, órákon keresztül beszélünk hozzá. Én úgy veszem észre, hogy a szemével ő is beszél hozzám, látom, hogy követi az ápolók mozgását, van kéz- és lábmozgás, de az orvosok szerint ez nem tudatos. Tehát ébren van, de nincs tudatánál. Nem biztatnak semmi jóval, szerintük még az sem biztos, hogy valaha rendbe jön. Kétoldali tüdőgyulladással hozták át Győrből Székesfehérvárra, gégemetszést hajtottak végre rajta, jelenleg lélegeztetőgép segíti a légzésben. Én, ha kell 5-10 évig, vagy ameddig kell, bejárok hozzá, csak kapjam vissza a lányomat" - mesélte a Borsnak Nikolics László, Ketti édesapja.

A fiatal anyuka Sárkeresztúron él a szüleivel, ott neveli másfél éves, tündéri kislányát. A gyermek egyre többször hívja édesanyját, de mindenki úgy látja jobbnak, ha nem viszik be hozzá a kórházba.

"Ez nagyon nehéz mindenkinek, minden nap imádkozunk. Reméljük, hogy imáink meghallgatásra találnak és mihamarabb hazajöhet Ketti! Addig is fáradhatatlanul járunk be hozzá" - tette hozzá az édesapa, akiket anyagilag is megviselt az elmúlt időszak, megszűnt a munkájuk a kórházi látogatások miatt, és a kislánnyal is ők foglalkoznak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.