Beperli a Netflixet Jeffrey Dahmer apja

Forrás: Wikipédia, AFP -
Netflix sorozatgyilkos Jeffrey Dahmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben láthattuk a Netflixen a Jeffrey Dahmer életéből készült sorozatot. A hátborzongató történetről ITT írtunk, időközben pedig az is kiderült, Jeffrey Dahmer egyik áldozatának anyja állítja, van, ami nem úgy történt, ahogy a sorozatban. A sorozatgyilkos apja ennél is továbbment, kijelentette, beperli a streaming platformot. 

Dahmer apja úgy véli, a szériával személyi jogokat sértettek, vagyis nem kértek engedélyt tőle arra, hogy a fia vallomásait felhasználják - írja a The Us Sun nyomán Promotions. A 86 éves férfi, aki egyébként az ügyvédjein keresztül kommunikál, szerinte őt senki nem kereste meg a készítők közül, így több sebből is vérzik a feldolgozás.

Dahmer és a sorozatbeli megformálója, Evan Peters Forrás: Wikipédia, AFP

„A Dahmer ügy óta annyira sokan jelentek meg Lionel házánál, hogy kénytelen volt több belépni tilos feliratú táblákat és szalagokat beszerezni, hogy ezzel is távoltartsa a hivatlan látogatókat. Sőt Lionel már egy fegyver beszerzésén is elgondolkodott, annyira tarthatatlan állapot uralkodik jelenleg a házánál" - nyilatkozta az ügyvéd és hozzátette, hogy az áldozatok hozzátartozói pénzt követelnek Lioneltől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.