Folytatódik a Barokk-balhé - Pápai Joci üzent Lakatos Márknak: Méltatlannak érzem ezt az egészet

Lakatos Márk Majka barokk Pápai Joci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Lakatos Márk keményen beleállt Pápai Jociba és Majkába legújabb daluk miatt. A stylistnál az verte ki a biztosítékot, hogy Pápai Joci legújabb száma a Barokk címet viseli, miközben szerinte a dalnak semmi köze nincs ehhez a stílustörténeti korszakhoz, mely éppen Lakatos kedvence. Nem kellett sokat várni Majka válaszára sem, most pedig Pápai Joci is kifejtette véleményét. 

"Tisztelt Lakatos Márk! Nem akartam én ilyesmivel foglalkozni a szabadidőmben, nem is tartozom magyarázattal senkinek, de látom rajtad, hogy még a szemed is rángatózik az idegtől, mert annyira foglalkoztat ez a mérhetetlen anomália. Nélküled is hatalmasat megy a dal és átjött a hallgatóknak, amit az alkotás közben éreztünk! Mielőtt még begyűjtenél egy agyvérzést, elmesélek egy történetet, amihez amúgy semmi közöd nincs, de most a tisztánlátás miatt mégis így döntöttem" - kezdi posztját Jocit, amit itt el is olvashatsz.

A dalt itt meg is hallgathatod:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.