Autóból nyitottak tüzet a halloweent ünneplőkre, többen megsebesültek Chicagóban

Forrás: Thinkstock -
Chicago lövöldözés Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Autóból nyitottak tüzet Chicagóban a halloweent ünneplők egy csoportjára, a lövöldözésben 14 ember, köztük több gyermek is megsebesült - jelentette a helyi rendőrség kedd hajnalban.

A chicagói Garfield park egyik sarkán álló emberekre egy elhaladó autóból lőttek rá helyi idő szerint hétfő éjjel. A lövöldözésben tizenegy felnőtt, és egy három-, egy tizenegy- és egy tizenhárom éves gyermek is megsérült. Az autós egy embert elütött.

A helyszínre riasztott mentők azonnal kórházba szállították a sebesülteket, egy embert súlyos állapotban.

Autóból nyitottak tüzet a halloweent ünneplőkre, többen megsebesültek Chicagóban Forrás: Thinkstock

A támadás oka egyelőre ismeretlen. David Brown chicagói rendőrfelügyelő szerint a népszerű találkozóhelyen ugyan több csoportban is voltak ünneplők, de közöttük nem volt konfliktus; az elkövetők vaktában lőttek a tömegre.

Térfigyelő kamerák felvételein az látszik, hogy az autóból két ember nyitott tüzet. Az elkövetőket és az autójukat egyelőre nem sikerült azonosítani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.