A telefonja után kapott, majd a mélybe zuhant a fiatal lány: szelfit szeretett volna készíteni a tetőn

Forrás: Shutterstock -
tető zuhanás szelfi telefon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szelfit szeretett volna készíteni a fiatal lány egy négyemeletes ház tetjén, ám a telefonja kicsúszott a kezéből, ő pedig utána kapott, majd a mélybe zuhant.

Melike Gun Kanavuzlar azért ment fel a törökországi Ortaca város egyik négyemeletes épületének a tetejére, mert egy szelfit akart készíteni: ez vezetett a halálához. A fiatal lány ugyanis megcsúszott és elejtette a telefonját. Melike el akarta kapni a készüléket, de kibillent az egyensúlyából és a mélybe zuhant. A 15 éves lányt a végeztes napon, október 12-én kórházba szállították, ahol 18 napon át próbálták menteni az életét az orvosok, de sajnos hiába. Melike elhunyt - írja a New York Post alapján a Bors.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Sajnos többen vesztették már életüket azért, mert szelfit akartak készíteni egy-egy emlékezetes helyszínről vagy pillanatról, nyáron egy olasz férfit ért végzetes baleset egy hegyi túrán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.