Végzetes kirándulás: szelfizés után zuhant a halálba egy férfi

halál mobiltelefon Olaszország kirándulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus véget ért az olasz Andrea Mazzetto és élettársa, Sara Bragante hegyi túrája, melynek úticélja az Altar Knotto nevű képződmény volt Rotzo városkában.

A New York Post értesülései szerint a mintegy 2500 Instagram-követővel rendelkező Mazzetto a túra során rendszeresen posztolt fotókat és történeteket kalandjaikról, ám egyik közös szelfijük sajnos az utolsónak bizonyult. A férfi a kép elkészülte után röviddel elhagyta mobilját, s miközben megkísérelt utánamászni, megcsúszott és nagyjából 200 métert zuhant.

Sérülései olyan súlyosak voltak, hogy a helyszínen életét vesztette, az érte érkező mentőhelikopter személyzete már nem tehetett érte semmit. Mazzetto barátnője elátkozott szelfiként osztotta meg utolsó, mosolygós képüket, illetve megható, kedves szavakkal búcsúzott néhai szerelmétől, akit szerdán helyeztek végső nyugalomra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.