Betört a mentőkhöz, életmentő felszereléseket lopott egy 30 év körüli férfi Nagykanizsán

mentő betörés Nagykanizsa lopás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 30 év körüli férfi vasárnap betört a a Nagykanizsai Mentőállomásra, és értékes eszközöket lopott el. Az esetről az országos Mentőszolgálat számolt be közösségi oldalán.

"Nem tudni, hogy mi járt a fejében annak a 30 év körüli a férfinak, aki a kerítést átvágva mászott be vasárnap a Nagykanizsai Mentőállomásra és lopott el értékes mentőeszközöket az egyik garázsból. A felszerelés azonban vélhetően nehéznek bizonyult a gazembernek, így több életmentő eszközt is eldobált hazafele menet, amiket a bajtársaink találtak meg az utcán. Az életmentők a rendőrség segítségét kérték, akik pár órán belül elfogták a férfit és megtalálták nála az ellopott táskákat, motoros szívót, fonendoszkópot, ollókat és minden egyebet, amit így hamarosan visszakaphatnak a mentők" - számolt be az Országos Mentőszolgálat a Facebookon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.